Set jornades de vacunació sense cita prèvia a La Bisbal, Torroella i Palafrugell

INTERVENEN: Esther Vilert, Directora d'Atenció Primària // Arantxa Cabrefiga, Cap d'Admissions del CAP de Torroella

SSIBE ha impulsat des d'aquest dimarts dia 15 fins al 29 de juny 7 jornades de vacunació sense cita prèvia distribuïdes en tres municipis: la Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí.

Amb aquesta iniciativa s'espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l'accés de la ciutadania a la vacuna contra la COVID-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s'hagin de vacunar de primera dosi d'acord amb les franges d'edat incloses en el procés de vacunació.

Per acollir-s'hi, calia pertànyer a l'ABS on es desenvolupa l'acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos.

La Marató de vacunacions a La Bisbal es porta a terme al pavelló Firal, a Palafrugell al Pavelló Annex del Poliesportiu, i a Torroella de Montgrí al Pavelló Esportiu Municipal. Les persones interessades a vacunar-se sense cita prèvia s'han de presentar al punt de vacunació corresponent, identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

En el cas de Torroella disposen de 1600 dosis de Pfizer per les dues jornades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat