SSIBE impulsa set jornades de vacunació a La Bisbal, Torroella i Palafrugell

SSIBE impulsa a partir del dimarts 15 fins el 29 de juny 7 jornades de vacunació sense cita prèvia distribuïdes en tres municipis: la Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí. 

 Amb aquesta iniciativa s'espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l'accés de la ciutadania a la vacuna contra la COVID-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s'hagin de vacunar de primera dosi d'acord a les franges d'edat incloses en el procés de vacunació.

Per acollir-s'hi, caldrà pertànyer a l'ABS on es desenvolupa l'acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19  en els darrers 6 mesos. Les persones interessades en vacunar-se sense cita prèvia s'hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

A Torroella de Montgrí es portarà a terme al Pavelló Esportiu Municipal, a La Bisbal al pavelló Firal i a Palafrugell al Pavelló Annex del Poli Esportiu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat