'Conctruccions identitàries' mostra la realitat trans a Sant Feliu

INTERVÉ: Mar C. Llop, fotògrafa / Laura Serrano, regidora en funcions del SIAD

L'Alícia, l'Alejandro, la Júlia, la Sandra, l'Ivana, l'Alec o la mateixa Mar són algunes de les protagonistes de l'exposició 'Construccions Identitàries', un viatge fotogràfic pel trànsit que experimenten les persones trans. La Mar C. Llop va començar el 2013 a fotografiar retrats de persones trans i totes les fases que passaven durant el trànsit. El 2017 va tenir prou material com per publicar un llibre i ara, una mostra de les seves fotografies es pot veure a la biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols. L'exposició ha viatjat per una vintena de sales però és la primera vegada que fa parada a comarques gironines. Passat l'estiu serà a Olot, Salt i a la Universitat de Girona.

L'exposició busca visibilitzar a les persones transgènere i transvestides i ho aconsegueix mitjançant imatges realistes i artístiques i el reforç de la paraula amb uns textos amb molta força.

Sant Feliu ha apostat per portar aquesta exposició a la ciutat en motiu del dia contra l'homofòbia, el passat 17 de maig. Des del nou Servei  d'Atenció Integral es fa una important tasca d'acompanyament i suport a les persones del col·lectiu LGBTI.

Aquest dimecres es feia la inauguració de l'exposició a la biblioteca amb diferents representants de col·lectius LGBTI de comarques gironines. La mostra fotogràfica es pot visitar fins el 6 de juliol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat