Els fogons com a eina per la multiculturalitat i la convivència

La 10a edició de la Mostra de Cuines del Món, que acull de nou l'Espai del Peix de Palamós, és un projecte plantejat com un taller de cuina, però amb l'objectiu d'utilitzar els fogons com eina per fomentar la multiculturalitat i la convivència entre diversos països. Aquests tallers compten amb la participació de palamosins i palamosines, que durant les sessions comparteixen diverses experiències vitals i culturals. Tot plegat, adobat amb ingredients i receptes de cuina.   

Cuines del Món està organitzat pel Servei de Ciutadania i Immigració de Palamós. La proposta compta enguany amb la participació de tres països: Palestina, República Dominicana i el Brasil. L'activitat permet motivar, a través de la gastronomia, la interrelació entre persones de diferents nacionalitats, enllaçant aspectes culinaris i socials, aprenent costums i explicant com s'integren aquestes persones a la vida social catalana. 

El taller conclourà el pròxim 24 de maig, però per celebrar els 10 anys de la mostra, s'ha inclòs l'activitat "Vins del Món", que tindrà lloc  el dia 31 de maig i que estarà dedicada a conèixer les begudes tradicionals d'alguns dels països que van participar en les passades edicions. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat