SSIBE renova els membres del Consell de Participació Ciutadana

SSIBE renova els membres del Consell de Participació Ciutadana
Palamós

Data: 17/03/2022

El passat mes gener es va fer la primera reunió de l’any i es van renovar els membres del Consell de Participació Ciutadana de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà. 

El Consell és un espai estable de participació, constituït al juliol del 2019, on es fan processos de consulta i deliberació de temes relacionats amb la salut i dels serveis que ofereix SSIBE. És per tant un mecanisme més d’opinió i escolta activa de la ciutadania i usuaris/àries.

Amb la seva creació, SSIBE va fer un pas endavant en el desenvolupament de l’experiència del pacient i en la necessitat de conèixer, respectar i incorporar la mirada de la ciutadania en general i dels pacients en particular i donar veu a la diversitat ciutadana per compartir i aprofitar les diferents percepcions i opinions.

El Consell està constituït per 12 persones: 6 són representants de Consells de Salut o de participació ciutadana; representants del voluntariat; representants d’associacions de pacients; i les altres 6 són professionals de SSIBE (Gerència, Qualitat, Atenció al ciutadà, representant del Comitè d’Ètica i professionals).

Des de la seva constitució s’han fet 7 reunions, algunes d’elles on-line atès la pandèmia, i s’han abordat diferents temes que han permès revisar per exemple la informació sobre la pandèmia, la campanya comunicativa de vacunació contra la COVID i la senyalística d’algunes àrees.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat