S’atorguen les 15 primeres beques Impulsa a estudiants de FP del Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 27/07/2021

Aquest any s'han rebut les beques impulsa, les quals donen oportunitat als joves de la comarca que han acabat els estudis obligatoris i volen seguir estudiant. Aquestes beques faciliten el fet de poder seguir estudiant per aquells que vulguin seguir millorant la seva capacitació per accedir al mercat laboral mitjançant cicles formatius de grau mitjà.

Durant aquesta primera convocatòria s'han facilitat un total de 29 beques dedicades a 13 centres educatius del Baix Empordà. Una vegada analitzat i avaluat cadascuna d'elles, s'ha comunicat que s'atorgaran un total de 15 beques a nois i noies que compleixin les condicions d'accés marcades pel Departament d'Educació.

Les beques compten amb recursos de pagament mensual al voltant dels 60 i els 140 euros, un ordinador portàtil, formació en competències transversals anuals que potencien el seu creixement personal, voluntariat social i mentoria social.

L'objectiu de la Fundació impulsa juntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà és garantir la igualtat d'oportunitats dels joves durant els anys vinents, amb una convocatòria anual.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat