Palafrugell obre un espai d’atenció i sensibilització pel col·lectiu LGTBI

Palafrugell obre un espai d’atenció i sensibilització pel col·lectiu LGTBI
Palafrugell

Data: 23/02/2018

L'Ajuntament de Palafrugell ha obert un espai LGTBI, un servei adreçat a tota la població que vulgui a donar a conèixer o preguntar sobre alguna situació relacionada amb la diversitat sexual, orientació sexual o expressió de gènere, i molt especialment per a aquelles persones que han patit, pateixen o siguin susceptibles de patir qualsevol situació de discriminació per LGTBIfòbia.

L'Espai LGTBI es troba ubicat al C/ Pals, 77 i disposa d'un servei d'atenció integral (SAI) que està obert el tercer dimecres de cada mes amb cita prèvia. Ofereix informació i assessorament, atenció social, incidències, acompanyament psicològic, assessorament legal, assessorament sobre denúncies penals i administratives.

L'Espai LGTBI també durà a terme al llarg d’aquest any 2018 actes de sensibilització i formació per a professionals. El servei és gratuït i l’atenció és professionalitzada i confidencial. Per posar-se en contacte amb l'Espai LGTBI cal trucar al 972 61 18 79 enviant un correu electrònic a espailgtbi@palafrugell.cat
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat