Llop de Mar entrega el xec solidari d'enguany a la Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple ha rebut el xec de 2.000 euros que l'Associació Llop de Mar de Sant Feliu de Guíxols entrega de manera solidària cada any a una associació o entitat social.

Enguany els escollits per rebre aquesta donació ha estat la Fundació Esclerosi Múltiple. Una Fundació que fa més de vint anys que treballa a comarques gironines, on hi viuen més de 900 persones que pateixen aquesta malaltia. Quant a Catalunya, en són més de 9.000.

El que fa la Fundació és promoure tota mena d'iniciatives i activitats benèfiques per tal de recaptar diners que vagin destinats a la investigació i a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen. La propera activitat al Baix Empordà tindrà lloc el dia 28 de novembre al Teatre Municipal de Palafrugell amb un concert a càrrec de la soprano Indira Ferrer, que presentarà el seu nou treball discogràfic.

Pel que fa a Llop de Mar, és un grup que es va constituir en el passat per posar ordre a la badia de Sant Feliu de Guíxols amb totes les embarcacions existents. Avui dia és una de les associacions de nàutica popular més importants del panorama català amb gairebé 300 socis. La intenció de l'associació és seguir creixent, i per aquest motiu segueixen promovent activitats per donar-se a conèixer, com les activitats solidàries que desenvoluparan a la platja ganxona el diumenge 19 de desembre amb motiu de la Marató. Tothom qui ho desitgi podrà gaudir d'una petita classe amb sortida a la badia de Sant Feliu amb grups de 9 persones, ja que les embarcacions compten amb 8 places més el timoner.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat