200 nens i nenes a la primera jornada de robòtica escolar a Palamós

Palamós

Data: 23/05/2019

Intervenen: Lluís Colás, Escola La Vila / David Payés, La Salle / Esther Sabrià, Vila-Romà 

Treballant amb bee-boots com aquest, els infants es diverteixen mentre desenvolupen la seva intel·ligència computacional. Aquest dijous, 200 nenes i nenes de primer de primària han tingut la oportunitat de posar a prova els coneixements adquirits aquest curs a la primera jornada de robòtica escolar de Palamós. Una cita que ha comptat amb totes les escoles de la vila i fins i tot amb l'ajuda d'estudiants de l'Institut, que han ajudat els més petits. 

Per la jornada d'aquest dijous cada escola ha preparat diferents activitats i reptes a superar. 

Per mitjà de la robòtica, l'alumnat s'inicia en el llenguatge de la programació de manera lúdica i natural. Les escoles estan apostant fort per la robòtica educativa com una eina més per l'aprenentatge, ja sigui per estimular l'aprenentatge per indagació amb assaig i error o bé aprenent a superar reptes diaris posant en pràctica conceptes i habilitats cognitives relacionades amb diferents àrees curriculars. 

La primera jornada de robòtica ha estat la cloenda del seminari sobre aquest tipus de tecnologia que els escolars han fet el curs 2018-2019. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat