30 anys del concurs i l'exposició ornitològics del Baix Empordà

Palafrugell

Data: 10/11/2017

1.500 ocells de criadors d'arreu de Catalunya i França han participat al Concurs Exposició d'Ornitologia que organtiza a l’Associació Ornitològica Baix Empordà en el seu trentè aniversari. 

Enguany els Pins d'Or de l'Ajuntament de Palafrugell s'han entregat a Manel Garcia que s'ha fet amb el premi al millor canari de color, Issam Afannis en categoria de postura i Antonio Cerrato en l'apartat d'exòtics. El 27è Trofeu Josep Olivé Segura, reservat a socis de l’entitat organitzadora, ha estat per a Álvaro González Cruz.

El concurs atorga guardons a les categories de color lipocrom, color melànic, postura llisa, postura arrissada, raça espanyola, híbrids, fauna europea mutada, exòtics  i per equips de color, postura i raça espanyola. La majoria d'ocells, són autòctons.

Des de l'ajuntament han volgut posar en valor la tasca dels criadors, que tenen cura dels animals fent una feina exhaustiva que requereix un compromís diari. 

Paral•lelament al Concurs Ornitològic ha tingut lloc el 23è Concurs de Dibuix Escolar al qual s’hi han presentat més d’un miler de dibuixos d’alumnes de totes les escoles de Palafrugell i de diversos centres de la comarca, treballs que juntament amb l'exposició d'ocells, també estaran exposats a la Bòbila fins el 12 de novembre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat