El Govern atorga la Medalla d’Or a Lluís Llach, cantautor de Verges

Verges

Data: 22/09/2020

El Govern ha aprovat concedir la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya a Lluís Llach. Ho ha fet per honorar la seva llarga trajectòria com a cantautor, escriptor, polític i pel seu compromís amb el país.
Lluís Llach Grande ha dedicat la major part de la seva feina als Països Catalans. Darrere seu deixa col·laboracions amb diversos actors de la cultura tant en el món de la cançó com en el del cinema, la música, el teatre i la literatura. Cal remarcar la que va realitzar amb el seu amic, el poeta Miquel Martí i Pol.

Aquest guardó és la màxima distinció honorífica que atorga la Generalitat. Es va crear el 1978 per distingir aquelles persones que hagin prestat serveis eminents i extraordinaris a Catalunya en els àmbits polític, social, econòmic, cultural o científic.

Juntament amb el cantautor de Verges, també rebrà la Medalla d'Or la pedagoga Maria Teresa Codina Mir. Destaquen a la mestra per la seva trajectòria i per ser pionera de la renovació pedagògica, amb un fort compromís amb l'educació dels col·lectius més desafavorits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat