La Policia Local de Palafrugell posa en marxa l’aplicació M-7

Palafrugell

Data: 03/02/2023

La Policia Local de Palafrugell ha posat en marxa l'aplicació M-7, que obre un nou canal de comunicació més directe i efectiu amb la ciutadania. Es tracta d’una nova eina pionera a la comarca del Baix Empordà i ja està disponible de manera gratuïta per als sistemes Android i Apple.

La Policia Local de Palafrugell va llançar la setmana passada l'aplicació M-7. Es tracta del primer municipi de la comarca del Baix Empordà en posar en marxa aquesta eina comunicativa entre la ciutadania i el cos policial.
Fins ara, els agents només rebien avisos o incidències de la manera tradicional, mitjançant trucades que arribaven a la centraleta. Aquest nou mètode, no només obre un nou canal de comunicació directa amb la policia sinó que també la facilita amb diverses opcions com és la geolocalització, la qual envia constantment la localització des d'on s'ha enviat l'emergència i, per tant, permet als agents actuar de manera molt més ràpida i efectiva.

Una de les funcions més destacades de l'APP és que inclou un botó d'emergència que serveix per comunicar urgències mèdiques o assetjaments, i permet que sigui molt fàcil d'utilitzar sobretot per persones grans o que no estan gaire acostumades a utilitzar les noves tecnologies.

A més, també s'ha creat una versió per ser instal·lada als ordinadors dels comerços, pensada sobretot per situacions crítiques en què l'usuari no pot contactar directament amb el mòbil.

Pel que fa a les dades personals, aquestes estan protegides amb els protocols que marca la llei de protecció de dades.

L'aplicació està disponible de manera gratuïta tant per a sistemes Android com també Apple, i els agents estan disposats per resoldre qualsevol dubte als usuaris i comerços que ho necessitin, per fer ús d'aquesta eina amb total garantia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat