Els casals d'estiu de Castell i Platja d'Aro conclouen l'edició 2023 amb bons resultats

Visitem els diferents indrets de Castell - Platja d'Aro i s'Agaró que acullen la amplia oferta de Casals Municipals d'Estiu que es posen a diposició de les families de la zona. En conclusió, els i les regidores responsables d'Infància, Joventut i Esports, comparteixen un balanç molt positiu de l'edició d'enguany dels casals al territori.

A les portes de finalitzar la temporada d'estiu, s'acosta la data de començar l'escola. Això vol dir que els casals d'estiu, comencen a preparar les activitats finals per concloure l'edició de l'estiu 2023. En el cas de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, hi trobem tres casals municipals diferents: El casal d'infància, el casal jove i el casal esportiu.

En primer lloc, el casal d'infància, que engloba a nens i nenes dels tres als dotze anys, s'organitza en diferents espais a causa de la gran acollida d'alumnes que s'hi apunten cada any. 

Quant a les activitats, aquestes han estat molt variades i han girat entorn una temàtica especial: el cinema. Totes elles focalitzades a treballar aquells valors que marquen l'educació en edat de creixement, com poden ser, per exemple, el respecte o la inclusió d'entre altres.

Tot plegat, el Casal d'Infància ha estat un èxit de participació i d'organització un any més i conclourà amb una activitat especial relacionada amb la temàtica d'enguany.

Per als i les nenes a partir dels dotze anys fins als setze, el seu casal municipal és el Casal Jove. Aquest és un dels casals més polifacètics de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, ja que ensenya tecnologia i digitalització, educació social i esport, entre d'altres.

El Casal Jove ha augmentat la seva participació i ho tradueix com un èxit en l'organització. Una organització que, davant els resultats positius, seguirà com a model exemplar per l'any vinent. El regidor Joan Amat aprofita l'altaveu per agrair la bona gestió anterior del casal, que ha comportat als bons resultats i a l'èxit d'aquest.

Per acabar, visitem les instal·lacions del Palau d'Esports del centre de Platja d'Aro, on el Casal Esportiu té organitzades les activitats per fer moure el cos des de primera hora del matí. Un casal que no només fomenta l'activitat esportiva, sinó que també treballa per inculcar hàbits saludables a tots els i les seves alumnes.

Aquesta també ha estat una edició de bons resultats pel Casal Esportiu 2023, els quals han mostrat un augment dels i les alumnes. De cara a l'any vinent, treballaran per augmentar la varietat d'activitats esportives i per mantenir la col·laboració amb les entitats del municipi.

En resum, els casals d'estiu de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, conclouen l'edició de l'estiu 2023 amb molts bons resultats. Tot un èxit que farà més lleugera la tornada a l'escola i als instituts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat