L’alcalde agraeix els nens i nenes de Palafrugell la seva implicació en el confinament

L’alcalde agraeix els nens i nenes de Palafrugell la seva implicació en el confinament
Palafrugell

Data: 06/04/2020

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha signat un ban dirigit als infants del municipi per agrair-los el seu comportament en aquests dies de confinament. Tal com afirma el batlle “les nenes i nens de Palafrugell han entès perfectament la situació i ho han acceptat d’una forma admirable, demostrant una actitud adulta i quedant-se a casa, cosa que és molt difícil per a elles i ells”.
 
Piferrer també qualifica de  valent i exemplar, el comportament dels infants, lluitant tots junts contra el CoVid-19. I agraeix que es rentin sovint les mans, llegeixin, estudiïn i ajudin als grans a tirar endavant enmig d’aquesta situació tan difícil.
 
El ban també recorda la importància de parlar cada dia amb la família, amigues i amics per telèfon o per videotrucada i aprofitar per recordar-los que s’han de quedar a casa i dir-los que els estimen. També proposa activitats divertides com fer pastissos, muntar tendes de campanya al menjador, riure molt i procurar cantar alguna cançó almenys un cop al dia.
 
De manera excepcional, el ban autoritza al “Ratolinet Pérez” i “L’angelet de les dents” que puguin circular lliurement pel poble de Palafrugell i entrar a aquelles cases on visquin els infants als quals els caigui alguna dent, entenent que és un assumpte essencial i de la màxima importància. Tot i això fa un esment especial a tots dos recordant-los que han de tenir molta cura a l’hora de fer la visita, sempre en horari nocturn, i prendre totes les mesures de seguretat: portar mascareta i guants i rentar-se les mans abans i després de marxar de casa i que no s’oblidi de deixar un polset de màgia al cel del nostre poble per donar-nos forces per continuar lluitant tots plegats contra el coronavirus.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat