Els casals d'estiu són l'alternativa d'oci durant les vacances escolars

Amb l'arribada de l'estiu i la finalització del curs escolar, són molts els nens i nenes que canvien les aules i els professors per els casals d'estius i els monitors. Aquests espais permeten que els pares puguin seguir guardant els seus fills mentre treballen, sobretot en aquests mesos de temporada alta, a la vegada que els nens i nenes gaudeixen de totes les activitats programades i de la sociabilització amb els nous companys.

El casal d'estiu de Castell-Platja d'Aro va tornar a obrir les seves portes el passat 25 de juny i es porta a terme a la pineda de Riuet i a l'Institut Ridaura.

Els casals s'omplen primer amb persones empadronades al poble, i després si queden places, s'obren a la gent de fora. Aquest any compten, entre els dos casals, amb una aproximació de 320 nens i nenes de totes les edats.  
 
El centre d'interès d'aquest estiu és un centre molt obert conegut amb el nom de "un païs de ves a saber on" que els permet poder programar les activitats en funció de les diferents edats dels nens i nenes. 

Pel que fa a les activitats que duen a terme al llarg de l'estiu cada dia se'n fa una de diferent, desde sortides per l'entorn, a la platja, a la piscina i en bicicleta, fins a tallers, jocs d'aigua, gimcanes i festes.

El casal tornarà a tancar les portes fins el següent estiu el dia 7 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat