152.000 visitants passen per una edició de la Santa que bat tots els rècords

Intervé: Julio Rico, director de La Santa Market

152.000 persones
han passat per La Santa de Santa Cristina d'Aro en una tercera edició que ha superat totes les expectatives, fins i tot les pròpies. 

El creixement mitjà del market ha estat d'un 35% en aquesta edició. Un èxit en majúscules que des de la direcció del festival atribueixen al bon posicionament que ha assolit l'esdeveniment entre el públic familiar durant aquestes 38 tardes d'estiu.  

Uns 52.000 visitants, que representen el 40% del total, han estat estrangers, mentre que els 100.000 restants responen a públic nacional. Un segment que s'hauria eixamplat en aquesta tercera edició. 

Segons afirmen des de la organització, botiguers, restauradors i altres associats del festival estarien eufòrics amb el balanç d'aquest estiu. Uns bons resultats que es mesuren també en base a l'impacte que generen al territori. 

D'entre les dades de tancament d'enguany, destaca el rècord d'11.000 vehicles que es va mobilitzar la nit de 40 Principales, les 270.000 visites al web de l'esdeveniment, les 83.000 consultes de la localització de la Santa a Google Maps o les 0 incidències que s'han generat a l'entorn del festival. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat