El Col·legi Prats de la Carrera és finalista als Mobile Learning Awards

Palafrugell

Data: 27/02/2019

Intervenen:  Montserrat Jiménez, coordinadora de projectes del centre Prats de la Carrera / Martina Romero, alumna de 1r ESO

El Col·legi Prats de la Carrera de Palafrugell serà present aquest dijous a l'entrega de premis dels Mobile Learning Awards, que tindrà lloc al Mobile World Congress de Barcelona. El centre de secundària palafrugellenc ha estat escollit com a finalista gràcies al projecte d'alumnes de 1r d'ESO, 'Ei, et penja un fil'.
 
Els Mobile Learning Awards reconeixen els projecters més innovadors de docents i centres educatius catalans pel que fa a la introducció de les tecnologies mòbils a l'educació. Coordinats per la professora Montserrat Jiménez, els alumnes del Prats de la Carrera han  dissenyat un abric de muntanya intel·ligent de grafè a partir de la pregunta "Com ens vestirem d'aquí a 50 anys?" tenint en compte dues premisses: incorporar tecnologia wearable i aspectes d'ecologia, sostenibilitat i equitat. Tot això entronca amb la filosofia adoptada per l'escola des de fa tres cursos de fer confluir diverses assignatures en el marc dels projectes.
 
A l'entrega de premis, que es durà a terme dins de la jornada 'Changing Education Together', hi assistiran el consellers d'Educació i de Polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya. Els alumnes palafrugellencs competiran en la modalitat de millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals contra l'Institut de La Roca del Vallès i el Jaume Huguet, de Valls. Hi havia 90 propostes participant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat