La joia minimalista, el regal més venut per aquestes festes de Nadal i Reis

Visitem Rodríguez, la joieria amb més història de tot Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, amb la intenció de saber com han anat les vendes de tota la temporada de Nadal i les dels darrers dies abans de Reis. També cal destacar que, l'estil de les joies ha anat canviat amb els anys: ara la tendència és la joia més minimalista i d'ús diari, més que d'ocasió especial.

Segons l'Estel, la seva copropietària, la dinàmica ha estat força similar a la de la temporada passada: un bon ritme de venda pels temps que corren i compres d'últim moment. De cara a Reis, s'espera una dinàmica similar: rebre a tots els visitants de la joieria a última hora, els dies previs al 6 de gener. Tots ells i elles amb l'objectiu de decidir quina joia volen demanar als reis. La tendència és que cada cop es demanen joies d'un tipus més minimalistes. A excepció d'alguna variació com, una joia festiva o un rellotge més extremat. També s'hi afegeixen altres modes, com la tornada de vestir el daurat de l'or.

Tot aquest estil de joieria que més es ven, ve definit pel tipus de client que visita la joieria, que tal com declara l'Estel Rodríguez, és un perfil de client de tota la vida. Aquell client que és més fidel a la botiga local de Platja d'Aro, perquè els seus familiars també la visitaven.

Com deia l'Estel, la seva joieria és la més antiga de Platja d'Aro, un títol que s'ha guanyat gràcies a la seva permanència en el mercat local de la joia. El qual, ha anat en decadència.

Ja sabeu, una joia és un regal clàssic que ja no s'estila gaire, però de segur que el seu encant sorprèn a tots aquells i aquelles que no l'esperen sota l'arbre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat