L'AMPA del Guillem de Montgrí podria recuperar la gestió del menjador escolar

Intervé: Jordi Masferrer, President AMPA

El curs 2020-2021 el menjador de l'Escola Guillem de Montgrí de Torroella podria tornar a ser gestionat per l'AMPA. Segons ha informat l'entitat la Generalitat traurà les competències en matèria de manjador escolar al Consell Comarcal i les transferirà a l'Ajuntament, que obrirà un concurs públic on s'hi presentarà l'AMPA.

Fa un any es va obrir la caixa dels trons quan el Consell Comarcal va retirar la concessió del menjador escolar a l'AMPA argumentant que no s'adequava a la nova llei de Règim Jurídic del Sector Públic i que hi havia un esborrany de decret de menjadores ecolars que finalment el Govern va retirar per la pressió de la comunitat educativa. L'AMPA sempre s'ha queixat que la retirada de la concessió se'ls va fer sense marge de maniobra i ha estat pressionant des de llavors per trobar una solució.

Segons han explicat els respresentants dels pares i mares de l'alumnat del centre el Consell Comarcal tornarà a licitar la trentena de serveis de menjador dels que té competències excepte el del Guillem de Montgrí, que tindrà una solució específica. Es transferirà la competència a l'Ajuntament i serà aquest qui la liciti, amb participació de l'AMPA Guillem de Montgrí.

Aquesta era una solució que ja havien apuntat totes les parts i que finalment s'ha pogut materialitzar.

Tot això des del Consell Comarcal esperen veure la proposta negre sobre blanc, ja que fins ara només tenen constància verbal de la solució.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat