La Policia Local de Palafrugell intensifica els controls de circulació de trànsit

La Policia Local de Palafrugell intensifica els controls de circulació de trànsit
Palafrugell

Data: 10/07/2018

La Policia Local de Palafrugell intensificarà els controls de circulació a partir dels propers dies. Una decisió que arriba motivada per l’increment d’accidents de circulació que es registren durant el cap de setmana, ara un cop encetada la temporada estiuenca.

Cal destacar que entre divendres 29 de juny i diumenge 1 de juliol, es van produir a Palafrugell un total de 9 accidents de circulació, entre ells l’atropellament de 3 persones al carrer de la Font i la instrucció de diligències judicials pel delicte d’alcoholèmia en un accident amb danys materials al carrer Flaça.
 
Malgrat que el repunt d’accidents ha coincidit amb l’inici del període estival i una major afluència de vehicles al municipi, per aquest motiu “no s’ha de baixar la guàrdia” segons ha esmentat el Inspector Cap de la Policia Local David Puertas. Així, el mateix Puertas puntualitza que “dels 143 accidents de circulació registrats a dia d’avui el 55%  s’han produït per infraccions per part dels conductors”.
 
D’altra banda la matinada del dia 29 de juny, els agents adscrits a la unitat de seguretat ciutadana, van aturar un taxi de la població i desprès de fer les comprovacions pertinents sobre el conductor, van poder constatar que aquest conduïa amb el permís de conduir retirat judicialment; seguidament els agents varen instruir diligències judicials al jutjat de guàrdia.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat