Tret de sortida dels Parcs Infantils de Nadal

Tret de sortida dels Parcs Infantils de Nadal
Baix Empordà

Data: 27/12/2017

 
Tret de sortida dels Parcs Infantils de Nadal que hi ha en diferents municipis de la comarca.  Avui obren les portes el PIN de Santa Cristina d'Aro, el Ganxoparc de Sant Feliu de Guíxols, el Mar dels Nens de Platja d'Aro i el Pinxo de Palafrugell. 

A Santa Cristina d'Aro el PIN durarà fins el 29 de desembre i es fa al Pavelló d'Esports de 16.00 a 20.30 amb diferents inflables i tallers. 
 
A Platja d'Aro el pavelló d'Esports acull un any més el Mar dels Nens fins al 4 de gener, adreçat a infants i joves de 2 a 14 anys, manté com a centre d’interès els elements del món marí, on tots els infant i joves són els grans protagonistes de els activitats, acompanyats per un equip de 20 educadors.  L’accés al recinte també inclou un berenar saludable que es distribueix cada tarda (18 h). L’entrada per als adults és gratuïta, però tots els infants han d’accedir-hi amb un acompanyant.
 
A Sant Feliu de Guíxols, fins al 3 de gener, La Corxera acull de 10:30 a 13.30 i de 17:00 a 20:00 un espai multi activitat amb diverses activitats com Escalèxtric, jocs interactius, inflables, tallers, esports, aventura, i actuacions infantils.
 
Finalment a Palafrugell, l'aigua és la protagonista de l'original pinxo que obre de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 fins al 29 de desembre. Un parc aquàtic tancat a dins la piscina municipal.. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat