Begur impulsa tres iniciatives per incentivar la prevenció de residus

Begur impulsa tres iniciatives per incentivar la prevenció de residus
Begur

Data: 29/11/2018


L’Ajuntament de Begur, a través de l’àrea municipal de Medi Ambient, impulsa, amb el suport de diverses entitats locals, tres iniciatives amb l’objectiu comú d’incentivar la prevenció de residus al municipi.

Les activitats, programades al llarg del mes de desembre, són un taller de roba reutilitzada amb l'Esplai Municipal Autèntic i la Fundació Humana; una campanya de recollida de joguines amb l'entitat Càrites i l'Àrea de Serveis Socials en diferents punts del municipi, i una campanya de recollida interna de material fungible a les diferents dependències municipals.

Les iniciatives formen part de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que va tenir lloc durant la setmana del 17 al 25 de novembre i té per objectiu promoure la celebració d'actes comuns a tot Europa, basats en una mateixa metodologia i amb l’objectiu comú d’augmentar el seu impacte real en la prevenció de residus.

El taller de roba reutilitzada, que és gratuïta i oberta a tots els públics, es farà aquest dissabte 1 de desembre, a l’escola Doctor Arruga.

La campanya de recollida de joguines s’iniciarà dilluns, 3 de desembre, i fins al 23 del mateix mes. Alguns dels espais amb punts de recollida seran la llar d'infants municipal Ses Falugues, Ajuntament de Begur, Espai Mas d'en Pinc, Escola Doctor Arruga, Local Polivalent d'Esclanyà, Camp municipal de futbol, Poliesportiu Municipal i Supermercat Jodofi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat