El Ludum convida a grans i petits a jugar

Corçà

Data: 18/09/2022

La fira del joc va reunir públic de totes les edats a Corçà. Jocs de fusta gegant, de taula o de construcció van omplir la Plaça Firal del municipi on tothom va poder trobar jocs molt diferents, però que permetien passar el temps en família. Una fira que també va comptar amb un Escape Room al carrer, espectacles de màgia, animació infantil i un debat per reflexionar sobre l'ús de pantalles en la infantesa.

Jugar i passar-ho bé. Això va fer la població que va acostar-se al Ludum, la fira del joc de Corçà. La segona edició de l'esdeveniment va omplir la plaça i el parc de Corçà de grans i petits, que van poder jugar a jocs tradicionals, d'enginy, participar en tallers de pintura o aprendre jugant amb la fusta. Un programa que convidava a acostar-se a la zona on durant tot el dia, els curiosos es podien apropar a totes les parades. Una fira que va aconseguir captar públic més enllà del Baix Empordà.

A banda de la Plaça Firal, una de les activitats que més va cridar l'atenció del públic va ser l'espectacle "Les vacances de Madame Roulotte". També hi va haver espai pel debat i la reflexió, amb la xerrada sobre la infància i les pantalles per saber quina és la millor manera d'aplicar-les a la vida dels més petits. Un altre èxit va ser l'escape room al carrer, que va aconseguir exhaurir les localitats.

Una fira del joc que busca allunyar-se del tòpic que jugar és per petits i vol demostrar que els jocs no tenen edat.

També hi va haver un taller de màgia a càrrec de Tirita Clown, les pallasses de l'Hospital de Palamós.

Tot i ser la segona edició, el Ludum va captar l'atenció de veïns i visitants i des de l'Ajuntament creuen que la fira ha arribat per quedar-se al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat