Els Mossos confien en detenir aviat els violadors de Platja d'Aro

INTERVÉ: Francesc Cardús, cap de l'ABP Baix Empordà - Sant Feliu

La investigació del cas de la violació d'una jove francesa la passada matinada de diumenge a Platja d'Aro segueix endavant i tot fa pensar que va per bon camí. Els Mossos d'Esquadra es mostren molt discrets i cautelosos, però confirmen que els treballs van avançant

Mossos no té per costum donar informació de les investigacions en aquest tipus de delictes per tal d'evitar produir una segona victimització de la persona agredida. Sí que expliquen que gràcies a les dades recollides els darrers dies confien en arribar a bon port pel que fa a la identitat dels culpables. 

El cas s'està portant des de Girona amb la participació de la unitat d'investigació de l'Àrea Bàsica Policial Baix Empordà - Sant Feliu. Precisament, des d'aquest cos expliquen que aquest ha estat un estiu en el que ha disminuït el número de denúncies de delictes contra la llibertat sexual. 

En aquest sentit veuen molt útils totes les campanyes d'informació i prevenció que s'estan portant a terme de forma coordinada entre ajuntaments, policies locals, Mossos i entitats socials, com és el cas, per exemple, dels Punts Liles. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat