Sant Feliu de Guíxols i Canet de Rosselló uneixen forces per mantenir el català

Amb la idea de mantenir i fomentar el català a la vila de Canet de Rosselló, la direcció dels centres educatius de Sant Feliu de Guíxols s'ha reunit amb el director de l'Escola Mas Rosselló, que pertany a l'Associació La Bressola, Llorenç Genescà, per tal de començar a cooperar i dur a terme activitats de forma conjunta entre les escoles.

Aquesta setmana s'ha celebrat una reunió de treball a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el director del Col·legi Mas Rosselló que pertany a l'Associació Bressola, Llorenç Genescà, i la direcció dels centres d'infantil i de primària de Sant Feliu.
L'intercanvi d'activitats entre els professors i els alumnes d'aquestes escoles, té com a objectiu principal establir un pacte d'amistat per recatalanitzar la vila de Canet de Rosselló.

Durant la trobada, els membres dels equips educatius han acordat un seguit d'activitats i cooperació conjunta amb les respectives escoles dels dos municipis.

Avui dia, La Bressola representa 8 centres escolars i més de 1.000 infants implantats en 5 municipis de Catalunya del Nord. L'associació es mostra orgullosa de l'augment de demanda i èxit de les escoles, essent una referència del panorama pedagògic, d'immersió lingüística, cultural i associatiu del país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat