Una vintena de famílies participen en el taller d'educació canina de Forallac

Forallac

Data: 22/06/2024

Forallac i el Centre Caní Origen han organitzat quatre sessions d'educació canina. L'objectiu era ensenyar a les persones com cuidar i tractar amb els seus gossos. A les classes hi han participat animals de caràcters molt diversos. Alguns eren més reactius, mentre que d'altres tenien més por.Després de les quatre classes, els instructors i els participants han notat com els gossos han canviat el seu caràcter. L'objectiu pel centre i l'Ajuntament, és ensenyar la importància de saber conviure amb un gos per tenir una bona qualitat de vida al municipi. 

Aquests eren dos dels objectius que han volgut treballar els participants en el taller d'educació canina organitzat per l'Ajuntament de Forallac i el Centre Caní Origen. Una vintena de famílies han participat en les quatre sessions del curs. Dues d'elles han estat al Local Social de Fonteta, on tot i ser classes més teòriques, ja van servir per començar la convivència.

Les altres dues sessions s'han fet al Parc Caní de la Urbanització Puig de Sant Ramón on han treballat les dinàmiques en grup.

Cada vegada, més famílies viuen amb un gos. És per això que el municipi veu aquests tallers com una eina per millorar la qualitat de vida local. Els participants també veuen amb bons ulls aquestes propostes, ja que és una manera d'aprendre com conviure amb l'animal.

Alguns d'ells no era la primera vegada que participaven en sessions com aquestes i han vist com el comportament del gos ha canviat en les quatre sessions.

Uns canvis de comportament que han transmès als dos instructors i que contribueixen a millorar la vida en família.

Un taller que ha volgut ajudar als gossos i als seus propietaris perquè, d'ara endavant, puguin conviure i compartir la vida d'una millor manera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat