L'Ajuntament de Sant Feliu clausura un club cannàbic i l'entitat es sent enganyada

En aquest local de Sant Feliu de Guíxols hi havia el Club Cannàbic Maria y Juana. Hi havia, en passat, perquè des d'aquest mes de març està clausurat per odre de l'Ajuntament i no disposa de subministraments bàsics perquè els han tallat.

La polèmica està servida perquè per una banda el local es va clausurar després de les queixes d'un veí i un informe amb mancances per part del consistori; i de l'altra l'associació diu que l'Ajuntament bloqueja les obres per solucionar aquestes mancances.

"Inacció i engany" per part del Govern

Des de l'entitat es senten enganyats pel govern municipal i lamenten que la seva innacció comporta perjudicis per tothom implicat en aquest conflicte. El veí,per ells i pels socis de l'entitat.

Segons el relat del Club Cannàbic quan es va produir la queixa del veí en qüestió es van posar en contacte amb l'Ajuntment per analitzar les mancances i solucionar-les. Tenien un projecte damunt la taula i van demanar una pròrroga abans de fer les obres per poder discutir-ho amb la comunitat de propietaris. Pròrroga que el consistori els va denegar i que va reforçar amb un decret d'alcaldia.

Una entitat amb 400 socis

L'entitat Maria y Juana va nèixer el 2014 com una associació per l'autocultiu i consum de marihuana.  Té uns 400 usuaris, alguns dels quals terapèutics que necessiten la droga per tractar el dolor. Per entrar-hi cal tenir l'aval d'un altre soci. L'entiat defensa que la seva presència ha reduït el tràfic de marihuana al carrer

Maria y Juana demanarà una reunió amb l'Alcalde per reconduir la situació i depenent del seu resultat no descarten portar el cas als Tribunals en plena campanya electoral.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat