Palamós instal·la càmeres a tots els accessos del municipi

Palamós

Data: 16/12/2020

Una empresa especialitzada ha iniciat aquesta setmana els treballs d'ubicació d'equips de videovigilància en cinc punts d'entrada a Palamós. Amb la instal·lació d'aquestes càmeres es blindarà tot el perímetre urbà del municipi.

Des de la comissaria de la policia palamosina els agents poden controlar remotament aquestes càmeres de videovigilància i de lectura de matrícules. Les càmeres destinades al control del trànsit, no poden enregistrar i només emeten imatges a temps real de l'activitat de la circulació dels vehicles de l'àmbit on són ubicades. Les altres càmeres tenen una funció de control de la lectura de les matrícules de tots els vehicles que accedeixen en els àmbits controlats. Aquestes càmeres detecten, mitjançant una aplicació de software, les matrícules de vehicles denunciats o sospitosos que prèviament hi haurà introduït la Policia Local, advertint als agents i de manera automàtica, l'accés d'aquests vehicles dins l'espai videovigilat.

Aquest projecte donarà continuïtat al que ja es va realitzar fa dos anys i que va permetre situar aquest tipus de càmeres als accessos de les urbanitzacions del Mas Pareras i de la Fosca. Un cop instal·lat el nou grup de càmeres Palamós disposarà d'un total de 21 dispositius de videovigilància al municipi, distribuïts en 9 punts diferents.

En una següent fase l'Ajuntament té previst posar càmeres de control d'accessos també al barri Vell de Palamós. En aquest cas serien destinades a poder controlar l'accés de vehicles a aquesta zona, restringint el trànsit rodat en tot l'àmbit del barri vell, pensat prioritàriament per a vianants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat