Calonge i Sant Antoni desenvolupa una web per seguir l'aforament de les platges en directe

Calonge i Sant Antoni desenvolupa una web per seguir l'aforament de les platges en directe
Calonge i Sant Antoni

Data: 15/07/2020

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha posat en marxa una pàgina web que permet seguir en temps real l'aforament de les platges i les places disponibles que hi ha en cada moment. Més enllà de l'aforament, aquest portal també ofereix informació exhaustiva sobre les condicions meteorològiques, la bandera (si és verda, groga o vermella), l'estat del mar o la presència (o no) de meduses. Així doncs, aquest instrument permet conèixer amb precisió l'estat de les platges i cales del municipi.
 
Entre aquestes dades completes que també s'hi poden trobar, hi figura l'hora en què s'ha fet l'última desinfecció de la platja, l'onatge, el vent i la direcció del vent, i l'índex de radiació UV.
 
El desenvolupament d'aquesta eina es complementa amb altres mesures que s'han adoptat per garantir la seguretat i evitar la propagació de la COVID-19 a les platges. A l'accés de cadascuna de les platges i cales de la localitat, hi consta un cartell amb el protocol a seguir i les distàncies que cal respectar. A més, des del passat dimarts 7 de juliol, 28 informadors i informadores contractats per l'Ajuntament reforcen l'arribada d'aquesta normativa d'ús als usuaris a les platges, i també en altres activitats del municipi, com fires, mercats o esdeveniments d'oci que es fan a l'espai públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat