50 lectors participen en els quarts de final del XIV Certamen de Lectura en Veu Alta

Palafrugell

Data: 11/04/2018

Els millors lectors i lectores infantils i juvenils del Baix Empordà s'han trobat aquest dimecres a les quarts de final del Certamen de Lectura en Veu Alta que organitza el departament d'Ensenyament i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Nervis a flor de pell i una última repassada a les lectures que hauran de llegir davant d'un jurat que decidirà qui representarà la comarca en les diferents categories a les semifinals que es faran a Girona. Arribar a la fase comarcal no és fàcil, s'han hagut de preparar molt bé les lectures i assajar molts cops a casa.

A la fase comarcal, hi han participat 21 centres escolars del Baix Empordà representats per 50 alumnes dels diferents cicles de l'etapa d'educació obligatòria de la comarca. Aquest any també s'hi ha inclòs una cinquena categoria, alumnes que fa menys de dos anys que s'han incorporat al sistema educatiu català. Tots ells han anat pujant a l'escenari del teatre palafrugellenc per mostrar les seves habilitats de lectura al jurat format per persones vinculades al teatre, a la docència i la literatura.

El guanyador de cada categoria passarà a la semifinal que es farà el pròxim 4 de maig al teatre municipal de Salt. La final es farà la primera quinzena de juny a Barcelona.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat