Banyistes accedeixen a la platja del Golfet sense permís

Intervé: Joan Roca, sergent de la Policia Local de Palafrugell

Després del temporal Gloria i les posteriors tempestes al litoral de la Costa Brava, la platja del Golfet ha patit diverses esllavissades importants que han obligat les autoritats a impedir el pas dels banyistes. Tot i la prohibició, però, els usuaris segueixen accedint a l'espai davant el risc d'esllavissada fent cas omís a les indicacions. La Policia de Palafrugell ja ha hagut d'intervenir en diverses ocasions evacuant la platja tot i la senyalització existent. 

Vista la reiteració dels incidents sobretot durant els caps de setmana la Policia Local ha procedit a identificar i sancionar administrativament les persones que accedeixen al Golfet. Algunes de les excuses més habituals són la creença que el pas està obert tot i haver-hi una tanca que en barra el pas i el veure altres banyistes a la cala. 

Fa uns dies un jove va tractar d'accedir al Golfet per una ruta alternativa i va acabar atrapat en un penya-segat. Al no poder tornar enrere ni seguir el camí cap a la platja els GRAE van haver d'intervenir per salvar-lo. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat