El nou Can Genís ja funciona a ple rendiment

Palafrugell

Data: 07/11/2019

INTERVÉ: Mònica Tauste, regidora de Joventut de Palafrugell

Els joves de Palafrugell han estrenat aquesta tardor el renovat espai de Can Genís. Després de mesos d'obres finalment l'àrea de Joventut de l’ajuntament palafrugellenc torna a estar ubicada en aquest edifici. 

El nou equipament renovat compta amb una cuina, un estudi d’art, un plató fotogràfic, una sala  d’expressió corporal, un buc d’assaig i una petita sala d’actes, a més de sales d’estudi i diversos espais per a les entitats juvenils de la vila.

L’àrea ha renovat també la seva proposta de cursos i tallers entre les que hi destaquen propostes gastronòmiques i de noves tecnologies. La renovació de l’espai ha permès recuperar activitats que havien quedat aturades amb les obres. 

Unes 800 persones passen cada any pels cursos i activitats programades a Can Genís. De fet, es calcula que en un any es fan unes 2.500 cessions a les diferents aules que hi ha. Unes dades que amb el nou espai pretenen millorar.

En el  catàleg de cursos i tallers que Can Genís ofereix hi ha cursos de premonitors i de monitor, de cuina vegana, postres hipsters i pizza creativa; tallers de còmic i il·lustració, ceràmica i arts gràfiques.

D’altra banda, el Lab Can Genís centrat en formació multimèdia, proposa un curs de fotografia nocturna, un d’edició de vídeo amb Final Cut, disseny de cartells i un d’impressió 3D. A més a més, Can Genís també programa sortides 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat