L'Hospital de Palamós incorpora un cotxe elèctric pels infants que han de ser operats

Palamós

Data: 28/01/2020

INTERVÉ: José Manuel Marqueta, director de la Unitat d'Infància i Dona / Ernest Plana, Garatge Plana / Agustí Salvador, Front del Mar

Aquest dimarts es presentava a l'Hospital de Palamós un projecte d’humanització i acompanyament per als infants que han de ser operats. S'ha convertit el passadís que comunica l’hospital de dia quirúrgic i el quiròfan en un circuit automobilístic i per on circularan a partir d’aquesta setmana els nens i nenes que s'hagin d'operar amb un cotxe elèctric.

El circuit s’ha creat per tal de minimitzar al màxim l’impacte hospitalari dels infants i humanitzar el moment per tal que visquin la seva estada amb la menor angoixa possible. L'Hospital estrena circuit i cotxe i les pallasses Tirita Clown uniforme de policia amb el que faran aquesta tasca d'acompanyament.

El vehicle pot ser comandat en cas que el pacient sigui massa petit per fer-ho ell mateix.

La iniciativa ha estat possible gràcies a la contribució del Garatge Plana per la donació del vehicle i a l’Associació Front al Mar per a la senyalització del recorregut.

Aquesta iniciativa que s'està estenent a molts hospitals se suma a d'altres que s'han implantat en els darrers anys com la visita de les Tirita Clown cada dimarts, l'Espai Rialles o diferents il·lustracions en espais dels centres dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat