Santa Cristina d'Aro camina per La Marató

Santa Cristina d'Aro camina per La Marató
Santa Cristina d'Aro

Data: 14/12/2019

Una vintena de veïns de Santa Cristina d'Aro han participat en la caminada solidària per La Marató de TV3. La caminada, que tenia el punt de trobada a l’Oficina de Turisme, consistia en fer el recorregut pel Carrilet fins a la Font Picant i tornar. L’activitat solidària estava organitzada per l’Associació de dones Ermessenda del municipi i és una de les moltes activitats que s’han programat aquest any al projecte solidari i de conscienciació de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

També s’ha fet l’activitat 'una cistella per La Marató', fent llançaments entre els partits de bàsquet, que organitzava el Club Bàsquet Cristinenc al llarg de tot el matí al pavelló municipal d’Esports.

Les activitats cristinenques a favor de La Marató de TV3 es van iniciar dissabte passat amb el sorteig de lots de Nadal al final dels tallers infantils de Nadal que es van fer a la plaça del Mercat. I el 9 i 10 de desembre, aprofitant els entrenaments del Club Patí Cristinenc, es va fer la bústia solidària “Rodem per La Marató”.

Encara queden dues activitats per fer en què dedicaran la recaptació de les dues activitats a La Marató. Per un costat, el Festival de Nadal de l’Escola Pedralta, que tindrà lloc el 18 de desembre a l’Espai Ridaura. Per l’altre, el Concert de Nadal “Die Fledermaus” de Johann Strauss amb alumnes de l’Escola Municipal de Música, Coral Santa Cecília i Gospel d’Aro, a més de la participació especial de la soprano Tina Gorina i solistes de renom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat