5.693 patinadors passen per la Pista de Gel de Palafrugell

Palafrugell

Data: 09/01/2019

INTERVÉ: Albert Gómez, regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell

La pista de gel de Palafrugell va rebre la visita de 5.693 patinadors durant les passades festes de Nadal. Aquesta és una xifra que va a la baixa respecte a la tendència enregistrada els últims anys. 

Fa dos anys, per exemple, van ser més de 6.300 visitants, mentre que l'any passat van ser pràcticament 6.800. Segons l'Ajuntament, els prop de 5.700 d'enguany que van acostar-se a la Bòbila entre el 14 de desembre i el 6 de gener es podrien deure a que la comunicació s'ha centrat més en la campanya de descomptes als comerços locals del 22 al 24 de desembre, que es valora molt  positivament. En qualsevol cas, en catorze edicions, la pista de gel de Palafrugell ja ha acollit a més de 90.000 persones i les oscil·lacions han estat habituals. A això s'hi podria sumar que fins ara era l'única del seu tipus a la comarca i aquest any també n'hi ha hagut a Platja d'Aro.

La pista és un dels motors centrals de la dinamització del Nadal a Palafrugell, però l'Institut de Promoció Econòmica ara també aprofita aquests dies per fer balanç d'altres iniciatives, com la Nit de Cap d'Any. Per tercera vegada consecutiva es va fer un bus nocturn gratuït que unia tots els locals de festa adherits a la campanya. Pràcticament tots nou van estar plens en algun moment o altre de la nit. 

Relacionat amb l'última nit de l'any, un dels plats forts de les festes que va deixar més bon regust de boca al consistori local van ser les campanades. Per segon cop es van fer a peu de carrer, tot i que van debutar a la façana de l'església. L'esdeveniment va comptar amb la cobertura en directe de Televisió Costa Brava per totes les televisions de la Xarxa de Comunicació Local. Hi van assistir unes 800 persones i des de l'Àrea de Cultura asseguren que part de l'èxit es va deure a la repercussió que va tenir el fet que fossin televisades. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat