Els Beatles tornen a l'Estartit amb el Beatles Week-end

Intervé: Ramon Moreno, coordinador del festival Beatles Weekend; Antoni Miquel, "Leslie", cantant dels Sirex i guanyador del Premi Beatlemaníac

Els Beatles van tornar a estar presents a l'Estartit gràcies a una nova edició dels Beatles Week-end. Durant tot el cap de setmana, diversos espais del municipi van acollir activitats relacionades amb el grup de Liverpool, on els assistents van poder seguir gaudint i recordar tota la trajectòria de la formació britànica. L'objectiu del festival és ser atraure a tothom que sigui seguidor dels Beatles i compartir junts una mateixa afició.

Tot i que la programació va començar divendres, durant la setmana es van reproduir tres documentals sobre el grup i alguns dels seus membres. També es podia visitar l'exposició Let it end, on es podien trobar els últims anys del grup gràcies a retalls de premsa i fotografies. 

Un dels actes del Beatles Week-end és el Premi Beatlemaníac. Enguany, l'homanetjat va ser Antoni Miquel Cerveró, més conegut com a "Leslie".  El cantant del popular grup Los Sirex va rebre el reconeixement per la seva trajectòria i la relació entre els Sirex i els Beatles. De fet, ells van ser els teloners dels britànics en el concert a la Monumental de Barcelona l'any 1965. Des de que els va conèixer anys enrere, ja va saber que farien història.

Altres activitats van ser el concert dels grups Ambdós Two of Us, Els Escarbats i Magical Mistery Grup i el recorregut amb el Nautilus, simulant el famós Yellow submarine.

D'aquesta manera, l'Estartit va tornar a sentir ben a prop la màgia dels Beatles. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat