Eufòria a Sant Feliu per la X Cursa de Pasteres

Amb pintes estrafolàries, una embarcació feta amb una sabata i una espardenya i renunciant al sentit del ridícul, centenars de persones van participar diumenge a la Cursa de Pasteres de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'una de les activitats més esperades del primer cap de setmana de Festa Major, que des de fa dues edicions corre a càrrec de la colla de carnaval Uuh que xungu! i que aquest any celebrava 10 anys en plena forma. 

Encara amb la ressaca del carnaval a la fresca, els participants agrupats en equips d'almenys quatre persones es van aplegar amb les seves pasteres al voltant de l'espigó de la zona de Can Rius esperant el tret de sortida d'una cursa en què remant amb tots els estris imaginables havien d'arribar fins a l'espigó de l'altra banda de platja. Si bé hi va haver els insalvables naufragis de cada any, van haver-hi grups que van arrassar com és el cas dels campions, que arribaven eufòrics a la riba després de 3 anys consecutius guanyant la cursa. 

Si bé l'objectiu principal de la Cursa de pasteres és passar-ho bé fent l'animal, es va premiar l'equip més ràpid i la disfressa més original i es va entregar el premi Titànic als qui van enfonsar-se. També es va donar un obsequi de record als primers 250 participants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat