El Carnaval del Segle XXI ret homenatge a les colles baixempordaneses a TV Costa Brava

Baix Empordà

Data: 22/02/2021

Intervé: Gerard Rius, director del programa

Aquest espai diari oferirà un repàs de les actuacions de les colles baixempordaneses a les rues caranvalesques des de l'any 2.000 fins a l'actualitat

El dimecres de cendra posa fi al Carnaval de la Costa Brava Centre. Un Carnaval que enguany s'ha hagut de viure majoritàriament a les Xarxes, sense rues ni els actes més emblemàtics. Des de TV Costa Brava vam recordar carnavals antics els dies de les principals rues però la corda carnavalesca no s'acaba aquí. Aquest dilluns arrenca una programació especial centrada en les colles que donen vida a aquesta festa. 

Centenars de colles d'arreu han passat per davant de les càmeres i micròfons de televisió costa brava amb tota classe de temàtiques, vestits, coreografies, carrosses i molt bon rotllo, i per nosaltres ara és moment de tornar-los tots els grans moments que ens han regalat i ens han fet viure i fer-los un agraïment.

Sota el nom 'Carnaval del segle 21', aquest espai oferirà diàriament un repàs de les actuacions de les colles de carnaval baix empordaneses, des de l'any 2000 fins a l'actualitat.

Un treball de documentació ingent, liderat per Gerard Rius, amb el suport de l'equip tècnic i humà de TV Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat