El Cinema Ètic del SSIBE posa el focus sobre la diversitat de gènere

Palamós

Data: 05/11/2019

Intervenen:  José Manuel Marqueta, moderador i membre del Comitè d'Ètica / Carme Sabrià, presidenta del Comitè d'Ètica del SSIBE

Què en sabem sobre la diversitat de gènere? Aquesta és la pregunta sobre la qual ha versat la desena edició del cicle de Cinema Ètic dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà celebrada aquest dilluns al CAP de Palamós

L'acte es va obrir amb la projecció del documental "Vida en trans" que posa el focus en les experiències de diverses persones i el canvi que els ha suposat afirmar la seva identitat transexual i posteriorment va seguir amb una taula de debat amb experts i testimonis reals.

L'objectiu de la jornada era entomar el repte de normalitzar la diversitat de gènere igual com altres generacions van superar desafiaments llavors prohibits com el divorci o l'abortament.

La d'aquest dilluns va ser la desena jornada del cicle, que organitza el Comitè d'Ètica del SSIBE tant pel personal sanitari com per la ciutadania. S'hi aborden tant qüestions que  tenen a veure amb l'ètuica com realitats invisibilitzades a la nostra societat.

En aquests 10 anys de Cinema Ètic s'han posat a debat qüestions com la mort, el maltractament a la gent gran o l'abortament. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat