Arriba el 4t Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

INTERVÉ: Joan Barceló, regidor de Promoció Econòmica de Castell-Platja d'Aro

Torna el Gran Sorteig de Nadal a Platja d'Aro i ho fa repartint més premis que mai. Després de tres edicions de campanya comercial, la quarta arriba amb una diferència: aquest Nadal no s'entregaran tres premis sinó que en seran una vintena

Per participar-hi els compradorss dels establiments platjarencs podran dipositar una butlleta a les urnes dels negocis adherits a la campanya entre els dies 1 de desembre i 4 de gener sempre que hagin fet una compra mínima de 20 euros. Podran optar a guanyar un cotxe de gamma més alta que el de les edicions passades, com a primer premi, una bicicleta elèctrica, com a segon, o fins a divuit lots de regals. 

El sorteig es farà el dia 5 de gener al migdia a la sala de plens de Platja d'Aro. La intenció és que hi hagi més butlletes a l'urna final que mai. De moment cada any creix la participació. Primer van ser unes 20.000, després 25.000 i l'any passat es va arribar a les 30.000, amb infinitat de concursants d'arreu. Sense anar més lluny, el primer premi va anar a parar a Sant Pere de Torelló. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat