Augmenten els contagis per Coronavirus al Baix Empordà amb 82 casos positius

Palamós

Data: 25/08/2020

Intervé: Sílvia Ibánez, Adjunta de la Direcció Assistencial de l’Hospital de Palamós


Augmenten els contagis per Coronavirus arreu de la comarca. La setmana passada al Baix Empordà es van detectar 82 casos positius, quatre dels quals van haver de rebre ingrés hospitalari. Seguint la mateixa tendència d'arreu de Catalunya, s'ha produït un increment de casos entre la població més jove.


En comparació amb la resta de la comarca, la localitat de Sant Feliu de Guíxols és la més afectada pels rebrots. Més proves PCR disponibles i el treball de detecció realitzat pels gestors COVID, han estat unes de les possibles causes d'aquest augment de positius al Baix Empordà.


Tot i això, no s'ha d'abaixar la guàrdia, ja que en els últims cinc dies han ingressat a l'Hospital de Palamós quatre pacients a causa dels efectes del Coronavirus. Encara que no es troben en estat greu, cal recordar que al mes de juliol i les primeres setmanes d'agost es van saldar sense cap ingrés hospitalari provocat per la COVID.

La regió sanitària de Girona va sumar aquest diumenge 146 nous casos positius en vint-i-quatre hores. Segons les dades del Departament de Salut, aquest és l'increment més fort registrat des del desconfinament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat