Coneixem els objectes eròtics més populars

Des de la pandèmia, les empreses de productes sexuals han vist incrementades les vendes i també canvis de tendència. Tot i això, encara hi ha perjudicis i alguns consumidors els fa vergonya anar a la botiga presencial i deixar-se aconsellar pels professionals. Nosaltres hem visitat una botiga de Platja d'Aro perquè ens expliquin quins són els objectes eròtics més populars.

Cada vegada hi ha més novetats referents a productes sexuals, l'oferta és molt diversa, però els més venuts solen ser els lubricants, els vibradors i els elements per jugar acompanyat. Són elements molt personals, per tant, cadascú busca el que més li agrada.

Molts clients venen per primera vegada i busquen consell dels professionals per escollir el joguet i per informar-se sobre com utilitzar-lo de la manera correcta. Però també hi ha clients fixos que venen a buscar les novetats.

Aquesta empresa també ofereix reunions tuppersex, és a dir assessorament en l'àmbit sexual, que normalment solen fer-se durant la primavera.

L'objectiu d'aquests aparells és estimular els òrgans sexuals i cercar plaer. Encara, però hi ha tabús, perjudicis, vergonya o por en aquest món.

Els venedors, però han notat un canvi de tendència i ara en dates assenyalades com Sant Valentí o Sant Jordi les parelles busquen regals originals i busquen en aquestes botigues productes pels dos per poder jugar en la intimitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat