Sant Feliu es manifesta contra la pèrdua de la línia de P3

Data: 17/05/2019

Unes 400 persones es van manifestar a Sant Feliu de Guíxols per mostrar la seva indignació davant l'anunci que ha fet el Departament d'Educació que l'escola Gaziel de la ciutat perdrà una línia de P3 de cara el curs que ve. Després d'aquesta notificació tota la comunitat educativa es va posar en peu de guerra per intentar revertir una decisió que l'únic que pot aportar és una pèrdua de la qualitat educativa dels alumnes. 

Convocada per l'AMPA de l'escola Gaziel, la marxa que va tenir el recolzament de la resta d'AMPA's de la ciutat així com els centres escolars i la majoria de partits polítics. Sortint de la placeta Sant Joan, la marxa va seguir lentament fins a l'Ajuntament on es va llegir un manifest reivindicatiu. S'és conscient de la davallada de la natalitat però es considera que la solució no és la supressió de línies ni la retallada de mestres, si no la reducció de la ràtio de les aules per garantir una educació de qualitat que no ser així es veuria perjudicada.

La manifestació va ser el punt i final a una jornada de vaga a ensenyament convocada pels sindicats per reclamar diverses millores i que a Sant Feliu va tenir un major seguiment davant la decisió del departament de treure una línia de P3 a una escola de la ciutat.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat