Palafrugell renova la senyalització de diversos carrers

Palafrugell renova la senyalització de diversos carrers
Palafrugell

Data: 14/11/2019

Al llarg de les últimes setmanes, el servei de Mobilitat de la Policia Local de Palafrugell ha realitzat diverses actuacions, amb l’objectiu de pacificar el trànsit. Així doncs, s’ha canviat la major part de la senyalització vertical i pintat de nou passos de vianants, millorant les senyalitzacions horitzontals. 

Aquesta actuació ha tingut lloc entre els barris de Vilaseca i el Pi Verd, a carrers com el Pompeu Fabra, Tarongeta, Fleming i Balmes, entre d’altres. Tots ells, carrers amb especial incidència dins del nucli de Palafrugell que tenen un alt nombre de pas de vehicles al llarg de tot el dia.

Així, s’ha procedit a canviar la major part de la senyalització vertical, substituït la de ferro antiga per una de nova d'alumini i, paral·lelament, s’ha procedit a repintar la senyalització horitzontal amb pintura de doble component antilliscant. Aquestes importants millores ajuden, a nivell visual, a vianants i a conductors. 

Cal destacar que al municipi se seguirà treballant en aquesta línia en altres barris i sectors i també es farà un replantejament en matèria de mobilitat per anar executant els següents carrils bici projectats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat