Ciutadans proposa ampliar l'Escola Portitxol de l'Estartit

Ciutadans proposa ampliar l'Escola Portitxol de l'Estartit
Torroella de Montgrí

Data: 11/02/2020

El partit presenta una proposta de resolució per incloure el projecte en els pressupostos d'aquest 2020

Ciutadans ha registrat al Parlament una proposta de resolució per ampliar l'Escola Portitxol de l'Estartit i incloure en els pressupostos d'aquest 2020 la partida necessària per fer-ho possible.

El principal partit de l'oposició creu que el centre educatiu necessita una ampliació urgent que respondre a les necessitats d'un nucli, l'Estartit, que ha crescut exponencialment en els darrers anys. Posen d'exemple d'aquest creixement la construcció d'infraestructures com la Guarderia, el CAP o el projecte de Biblioteca.

El text entrat per la portaveu Lorena Roldán i el diputat per Girona, Héctor Amelló, subratlla que l'escola ja no és un petit centre de poble sinó una escola diversa amb un professorat de 23 professionals i un alumnat de 250 persones.

Ciutadans demana que el Parlament insti al Govern a intensificar la col·laboració amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per disposar d'un espai on ubicar la nova escola, un projecte de construcció abans d'acabar aquest any, una partida pressupostària en els pressupostos d'aquest any i assegurar-se que el nou centre entri en funcionament el curs 2021-2022. Per fer-ho possible demanen incloure l'Escola Portitxol en el Pla d'Infraestructures Educatives.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat