L'orquestra Panorama fa realitat el somni de l'Eugeni

INTERVÉ: Xavi Sieiro, amic de l'Eugeni

Festa pel record a Sant Feliu. Els assistets al Guíxols Arena al llarg del dia i la nit de dissabte no podran borrar  de les seves retines l'homenatge que la ciutat va fer a l'Eugeni Bigas, que va morir el desembre passat amb 29 anys. El gran fi de festa el va posar l'orquestra Panorama, una faraònica formació gallega a la que l'Eugeni feia temps que anava al darrere.

L'Eugeni tenia ficat entre cella i cella portar la Panorama a Sant Feliu, i més durant el 2018, any del desè aniversari de la seva empresa Nou So. La seva prematura mort no va truncar aquest somni, i és que la seva parella, amics i família van moure cel i terra perquè fos possible. 

D'aquesta manera, amb la infraestructura pròpia d'un grup de renom internacional, la Panorama va arribar al Guíxols Arena. Aquesta orquestra, la més paradigmàtica del concepte de verbena gallega, mou una comitiva de 5 camions i 2 autocars que van fer més de 2.500 quilòmetres. Només com a exemple, els components d’aquesta orquestra són 10 músics, 6 cantants i 3 ballarins acròbates, tot això embolcallat en un escenari de 30 metres de llarg i 14 metres d’alçada, 100.000 watts de so, 350 metres quadrats de pantalles LED i amanit amb elaborats atrezzos, efectes especials i pirotècnia.

Al llarg del dia el Guíxols Arena va viure més activitats, com inflables per als més petits, una festa holi pels adolescents, o actuacions de ball, percussió o patinatge. Tot gràcies a la participació de la vida social ganxona: ningú no es va voler perdre la nit somiada per l'Eugeni. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat