Les Tirita Clown volen visitar l'Hospital de Palamós dos dies a la setmana

Palamós

Data: 16/01/2019

INTERVENEN: Patricia Corchado i Elena Ballester (Tirita Clown) // Sandra Medina, treballadora social

Com cada dimarts la Patrícia i l'Elena, conegudes artísticament com les Tirita Clown, pugen a la planta 5 de l'Hospital de Palamós per repartir somriures entre els nens i les nenes que hi estan ingressats.  Tirita Clown és una associació sense ànim de lucre que utilitza com idioma universal el joc, el riure, l’alegria, l’humor, la música i molts més recursos per humanitzar situacions que poden generar estrés, com el fet de que una persona estigui hospitalitzada o en una situació d’exclusió social.

L'Esmeralda Lluenta i la Canelita Pagès que és com les coneixen els nens i les nenes actuen setmanalment a la  planta de pediatria, a urgències pediàtriques, a pre-quiròfan, a l’Hospital quirúrgic de dia, a l'unitat de cures intensives (UCI) i en adults específics. Ja fa uns quants anys que l'Hospital de Palamós va incorporar les pallasses professionals i ara l'objectiu és poder tenir-les almenys dos dies a la setmana i per això necessiten cobrir els costos. Han obert vies de col·laboració econòmica a través del web de Tirita Clown i també a través de la pàgina de l'Hospital.

Pacients, familiars i l'equip mèdic del centre hospitalari valoren molt positivament la tasca que les pallasses porten a terme a Palamós i seguiran treballant per poder regalar molts més somriures de camí al quiròfan, a l'habitació o a l'espai rialles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat