Un mort i un desaparegut a Palamós

Palamós

Data: 23/01/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

El pas devastador del temporal Gloria per la Costa Brava ha deixat la seva pitjor cara a Palamós, amb un mor i un desaparegut. Aquest dimecres a la nit es comunicava que un home havia mort al Port Marina. 

Un veí de Palafrugell de 69 anys hauria anat a revisar l'estat de la seva embarcació al Port Esportiu Marina Palamós, malgrat que la zona estava tancada, i és que la instal·lació havia estat prèviament danyada i l'entorn era altamanet perillós. Un cop de mar l'hauria llençat a l'aigua. Els treballadors del port el van treure, però el Servei d'Emergències Mèdiques i els Bombers ja no el van poder reanimar. La Guàrdia Civil està investigant el succés. 

En qualsevol cas, aquesta víctima mortal no té res a veure amb l'home desaparegut des del dimarts a la nit. Un tripulant del vaixell mercant Manisa Star va caure al mar mentre treballava per amarrar el buc al moll. 

Tot i el desplegament de Bombers, Salvament Marítim, Policies Locals de Palamós i Calonge i Sant Antoni encara no s'ha trobat el cos. Se l'està buscant tant al litoral Palamosí com més al sud, a l'àrea de Platja d'Aro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat