El Baix Empordà es recupera de la tempesta de dissabte

Baix Empordà

Data: 23/09/2019

Intervé: Maurici Jiménez, alcalde de Platja d'Aro

El Baix Empordà es recupera de les inundacions, la pluja i els llamps viscuts el passat dissabte a la comarca. Les imatges que va deixar la tempesta són esfereïdores. Els danys també.

 A part de la víctima mortal, el mobiliari públic es va veure afectat a Platja d'Aro, amb la inundació del Palau d'Esports i Congressos i a Palamós, on es va negar el Mercat Municipal. Pel que fa a les destrosses en l'àmbit privat, ara és el moment de reclamar els danys per desperfectes a les assegurances. Bombers informava que el 50% de les trucades per les incidències per pluges van ser al Baix Empordà.

A Sant Feliu de Guíxols hi va haver incidències menors com la caiguda de pedra i roques grans a la carretera de Sant Pol. El cos també va atendre incidències als municipis de Calonge, Santa Antoni i Palafrugell.  
 
Protecció Civil de la Generalitat va mantenir activada fins al vespre l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya INUNCAT. Com ja avançava la previsió, les pluges podien afectar gran part del territori de forma intermitent des de la matinada de dissabte i, de forma continuada, el litoral de Girona, especialment al Baix Empordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat