Sant Feliu entrega la medalla d'or a la parella més il·lustre del teatre ganxó

Intervenen: Roser Descayre, Agrupació Teatral Benet Escriba, i Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Aquest és el moment en què Roser Descayre i Ricard Pelló, a títol pòstum, van rebre la medalla d'or de la ciutat entre les ovacions del públic de Sant Feliu de Guíxols. El premi és una de les condecoracions més especials per a les persones de la societat civil que han deixat empremta a la vida social ganxona. La parella es va conèixer precisament fent teatre als anys 50, la passió que els uniria al llarg de les seves vida. Descayre va recordar a base d'anècdotes i amb un gran sentit de l'humor la relació amb el seu marit, desaparegut a finals de l'any 2018. 

Descayre es va mostrar satisfeta per la continuïtat de l'agrupació teatral que va fundar juntament amb el seu marit. Per la part institucional, la regidora d'Activitats Culturals, Núria Cucharero, va ser l'encarregada de presentar l'acte, mentre que l'alcalde de la ciutat, Carles Motas, va fer el seu propi discurs per després entregar la insígnia a la fundadora de l'Agrupació Teatral Benet Escriba. 

El teatre Narcís Masferrer estava ple de gom a gom i no es va cansar en cap moment d'aplaudir els premiats una i altra vegada. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat