La Policia de Castell-Platja d'Aro aconsegueix reduir els robatoris amb força en un 40%

Intervé: David Puertas, sotsinspector-cap de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro

Les càmeres de videovigilància han estat el gran aliat de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro per prevenir els robatoris amb força en domicilis i establiments comercials aquest estiu. El cos ha aconseguit reduir un dels delictes més perillosos al municipi passant de 73 a 44 delictes. Aquesta davallada dels robatoris amb força s'ha vist impulsada per la feina d'un caporal de la Policia Local que ha dedicat la major part del seu temps a l'anàlisi de la informació de les càmeres. 

Per contra, els robatoris a l'interior de vehicle s'han vist augmentats de 22 a 48 en un tipus de delicte que s'havia vist reduït any rere any, però que aquest estiu ha patit un fort repunt.

Una altra de les prioritats de la Policia de Castell-Platja d'Aro ha estat vetllar pel compliment de l'Ordenança de Civisme i Convivència amb una patrulla destinada només a aquesta problemàtica amb fins a 305 actes relacionades amb el consum d'alcohol a la via pública o a les platges.  

La Festivitat de la Policia Local ha estat presidida per l'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Maurici Jiménez, el sotsinspector-cap de la Policia Local, David Puertas i el Director de Serveis Territorials, Albert Ballesta. Els tres representants han lliurat reconeixements, felicitacions, agraïments i medalles als membres del cos. 

També s'han entregat els fons aconseguits gràcies a les campanyes benèfiques del cos, que han reunit 700 euros per a la investigació i els recursos del Pediàtric Càncer Centre de l'Hospital de Sant Joan de Déu i 500 euros per l'Associació Viu Autisme. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat